Interaktiva verktyg

Bostadsväljaren

Officebuilding2

Realistisk & Interaktiv Visualisering Av Fastighet

Vår bostadsväljare är en revolutionerande tjänst som tar din fastighetssökning till en helt ny nivå, genom att erbjuda en överskådlig och användarvänlig plattform för att utforska bostadsrätter. Denna avancerade plattform tillåter dig inte bara att navigera genom olika våningar och rum i bostadsrättshuset, utan ger dig också en djupgående förståelse för varje fastighets layout och design. Med vår teknologi kan du dyka ner i varje detalj av fastigheten, från köket och vardagsrummet till sovrummen och badrummen, för att få en heltäckande bild av ditt potentiella nya hem.

I vår strävan att erbjuda en total lösning har vi implementerat funktioner som ytterligare berikar kundupplevelsen och förenklar beslutsprocessen. För att ge kunden en ännu mer verklighetstrogen känsla av fastigheten, har vi infört digitala visningar där kunden kan utforska bostaden i sitt egna tempo, utan att behöva lämna sitt hem. Med våra digitala lösningar har vi även möjlighet att koppla eran intresse anmälan formulär eller så utvecklar vi en åt er – som finns tillgänglig i bostadsväljaren direkt. 

För de som söker en ännu mer fördjupad upplevelse är våra bostadsvisningar VR-redo, vilket innebär att du kan använda en VR-headset för att verkligen “gå” genom bostaden som om du vore där. Detta tillför en otrolig dimension till fastighetsvisningen, vilket gör det enklare för dig att föreställa dig ditt liv i det nya hemmet.

Vi förstår även vikten av tillgänglig och lättöverskådlig information. Därför har vi möjliggjort för potentiella köpare att enkelt ladda ner detaljerade PDF-filer om varje fastighet direkt i bostadsväljaren. Dessa filer innehåller all nödvändig information kunden behöver, från planritningar och facilitetsbeskrivningar till information om närområdet.

Vi har också utökat vår tjänst för att inkludera omfattande information om fastighetens faciliteter och bekvämligheter. Detta omfattar inte bara detaljer om bostadsrättshusets inre, utan även gemensamma utrymmen, parkeringsmöjligheter och trädgårdar. All denna information är avsedd att ge dig en fullständig förståelse för vad varje fastighet har att erbjuda.

Slutligen har vi underlättat jämförelseprocessen genom att tillåta dig att smidigt växla mellan olika bostadsrättshus och jämföra deras egenskaper, priser och lägen. Detta verktyg är ovärderligt när du ska fatta ett välgrundat beslut och välja den bostadsrätt som bäst motsvarar dina behov och önskemål.

Vår bostadsväljare är utformad för att maximera bekvämligheten och effektivisera kundens sökning efter det perfekta hemmet. Vi är stolta över att kunna erbjuda dessa avancerade funktioner och strävar ständigt efter att förbättra och utöka våra tjänster för att möta dina behov. Utforska fastigheterna virtuellt, ställ dina frågor direkt till mäklare eller fastighetsägare via vår plattform, och upptäck hur enkel och angenäm din bostadssökning kan vara med vår bostadsväljare.

Nyheter

Implementerade funktioner

 • Virtuell Säljassistent
 • Video uppspelning är nu tillgänglig för både Smarthpones, Tablets, VR-Headset och dator i både 2D och 360 format. 
  – Personliga video(s). Med personliga uppspelningar kan kunden få personliga hälsningar & information från t.ex. mäklaren. 
  – Objekt visning i 2D och 360 video format.
 • Följande format stöds
  .Word
  .PDF
  .PP(Microsoft PowerPoint)
  .XL(Microsoft Excel)
 • <IMBED>
 • 3D objekt
 • Youtube
 • Facebook
 • Linkedin
 • Twitter
Läs mer om våran konfigurator för nyproduktion

Jämför listpriser

Jämför