Huset_logo_genomskinlig_vit

Med gedigen kompetens, fingertoppkänsla och personlig service säkerställer vi att du gör en framgångsrik affär.

Huset_logo_genomskinlig_vit

Med gedigen kompetens, fingertoppkänsla och personlig service säkerställer vi att du gör en framgångsrik affär.

Exklusiva tjänster för exklusiva fastigheter

Varför ledande mäklare och fastighetsägare
väljer Huset som partner

vårt fokus

Exklusiva tjänster

Exklusiva tjänster

Beprövade lösningar, älskade av många

Vi tillhandahåller pragmatiska och övertygande standardlösningar eller optimerade, anpassade koncept beroende på behov. Våra flexibla och processrelaterade metoder kan anpassas till storleken och komplexiteten i ett projekt, där vi stödjer våra kunder på ett heltäckande och effektivt sätt.

Bästa Förutsättningar

Ända sedan Huset startade har fokus varit att ha en väl fungerande och genomarbetad metod för att hjälpa kunderna att sälja/hyra ut sina fastigheter med ett lyckat resultat. Vi innoverar och skapar nya digitala verktyg för en effektiv marknadsföring – för att ge våra kunder bäst betalt för sina fastigheter. 

Exklusiva fastigheter

Välkommen till den
fjärde industriella
revolutionen 4.0 inom fastighetsbranschen. 

ai1 scaled

AI mäklarassistenten

Upptäck fördelarna med AI Mäklarassistent eller
AI försäljningsassistent och öka din försäljning av fastigheter eller uthyrning av lokaler. Lär dig hur denna artificiella intelligens kan hjälpa dig som fastighetsmäklare eller fastighetsägare.

Upptäck Sveriges mest exklusiva tidning inom fastigheter.

Upplaga

1

hoghus com3

Taking the real estate industry to the next level

Fastighetsbranschen 4.0

VÅRA EXKLUSIVA TJÄNSTER

Officebuilding 1200x800 1

Kommersiella fastigheter

Huset kan hjälpa er att ge dina kunder förtroende genom att ge dem den mest exakta bilden av deras potentiella arbetsplats. 

Genom att erbjuda era kunder detaljerad information om fastigheten – helt digitalt, höjer ni inte bara värdet utav fastighetent, utan stärker även eran position som hyresvärd i allt mer konkurrerande bransch. Ni fångar upp enbart seriösa och värdefulla spekulanter när ni erbjuder proffessionella och exklusiva presentationer av era objekt och sållar bort de oseriösa – snabbt, enkelt och smidigt. 

hus3_com

Privata fastigheter

Stärk eran position som fastighetsmäklare med Husets virtuella 3D-visningar & tilläggstjänster. Erbjud era kunder oförglömliga upplevelser och detaljerad information om fastigheten som aldrig förr.

Erbjud dina kunder exklusiva tjänster för unika hus och våningar. Vi skapar inte bara objekt för salu, utan vi skapar berättelser om fastighetens karaktär och dess unika egenskaper som innan annan.  

NEWS & MEDIA​

ai1

Ai Mäklarassistent

2024-01-01 – Upptäck fördelarna med AI Mäklarassistent eller AI försäljningsassistent och öka din försäljning av fastigheter eller uthyrning av lokaler. 

HUSET blir den första aktören i världen att kommersialisera och erbjuda en säljassistent för bostad / fastighetsförsäljningar och uthyrning av lokaler i digitala visningar.

Fastighetsfotografering for maklare och fastighetsagare

Våra Tjänster

Upptäck våra tjänster och vår implementering av AI verktyg för fastighetsbranschen. Öka din försäljning av fastigheter eller uthyrning av lokaler med oss.

HUSET arbetar ständigt för att ligga steget före konkurrenterna med att implementera den senaste tekniken – för en effektiv försäljning av fastighet eller uthyrning av lokal.

hoghus2

Sök efter Fastighet

Sök efter kommsersiella fastigheter, bostäder, nyproduktion.

Alla nyheter

Jämför listpriser

Jämför