NET

airplane window1
power plant1

Zero

Med digitala möten, digitala visningar och Augmented Reality har ni möjlighet att minska ert klimatavtrycket upp till flera ton koldioxid CO2

Travel

co2 net zero1

Givetvis går det åt energi i en serverhall någonstans i Sverige när du bjuder in en spekulant till en digital visning. Däremot går det knappast att jämföra klimatavtrycket mellan en digital visning och en fysisk resa till och från objektet.
     När spekulanter världen över väljer att flyga tur och retur innebär ett utsläpp på flera tusen kilo koldioxid.

Fastighetsbranschens miljöpåverkan är betydande, och HUSET är en nyckelaktör i övergången till ett mer hållbart samhälle.
Vi arbetar aktivt för att minska vårat och våra kunders utsläpp kopplade till drift och underhåll av våra tjänster. Det är av yttersta vikt att vi optimerar användningen av våra resurser. HUSET fokuserar enbart på hållbara lösningar, och vi vänder oss i första hand till Svenska aktörer & leverantörer som kan tillgodose våra tekniska behov.

Go green transparent

AGENDA 2030

HUSET erbjuder enbart smarta och mijlöanpassade lösningar som inte bara minskar koldioxid utsläppen utan skapar även högre värde av fastigheten och sållar bort oseriösa spekulanter och minskar onödiga fakta förfrågningar. 

Med digitala möten, digitala visningar och Augmented Reality har ni möjlighet att minska ert klimatavtrycket upp till flera ton koldioxid CO2 – för ett mer hållbart samhälle.

Med våra high-end digitala tjänster, är det inte nödvändigt för spekulanter att fysiskt behöva besöka objektet – eftersom våra visningar erbjuder mer detaljerad information än vid ett personligt besök.

Med Augmented Reality – behöver spekulanter inte fysiskt besöka fastigheten för att uppleva och gå runt i fastigheten för att få en bättre förståelse av fastighetens verkliga storlek

Med enbart ett knapptryck direkt via webbläsaren kan spekulanter placera och visualisera fastigheten i sin egna miljö i ordinarie skala 1:1 – Det kallar vi Net-Zero Travel

Jämför listpriser

Jämför