Maximera fastighetsvisningar med våra Visualiseringar

  Erbjud lättillgänglig information om fastighetsobjekt med interaktiva 3D-modeller och digitala visningar. Öka försäljningen idag med våra Visualiseringar.

   SOLUTIONS

   Visualiseringar

   Interaktiv 3D-Modell

   Upplev fördelarna med Huset’s interaktiva 3D-modeller och revolutionera ditt sätt att presentera fastigheter. Genom att implementera Huset’s avancerade augmented reality-teknologi kan du transformera dina fastigheter till värdefull information som sträcker sig väl bortom konventionella 3D-virtuella rundturer.

   Digitala visningar

   Med en virtuell 3D-visning kan potentiella kunder göra en egen rundvandring i dina fastigheter var som helst och när som helst, vilket skapar större engagemang och intresse.

   Med video inspelningar och personliga hälsningar, kombinerat med Virtuell 3D-visning och lättillgänglig information  – erbjuder ni era kunder service i världsklass som är tillgänglig dygnet runt året om. Ni spar både tid och pengar – genom att minimera antal visningsförfrågningar, faktafrågor och eliminerar oseriösa spekulanter.

   Let's Take A Walk!

   Let´s take a Walk! är en tjänst av huset som gör det möjligt att vandra runt objektet i 3D.

   Let´s take a Walk är en nyskapande tjänst erbjuden av fastighetsföretaget, som förvandlar traditionella fastighetsvisningar till en interaktiv och engagerande upplevelse. Tack vare denna tjänst kan potentiella köpare eller hyresgäster utforska fastighetsobjekt i en virtuell 3D-miljö, liknande miljöerna i dataspel. Denna funktion möjliggör en djupare förståelse och uppskattning av fastigheten, långt bortom det som traditionella foton eller videovisningar kan erbjuda.

   Teleport It, Huset!

   Teleport it, huset! är en tjänst utvecklad av huset som gör det möjligt att teleportera hus och hem världen över.

   I kombination med Augmented Reality och våran expertis är HUSET den första i världen att kommersialisera och erbjuda sina kunder tekniken Augmented Reality för fastighetsförsäljning av verkliga objekt i verklig skala.

   Virtuell Möblering

   Med virtuell möblering! är det möjligt att möblera en tom lokal eller rum för att locka fler kunder.
   Med våran virtuella möblering kan ni ge den tomma ytan karaktär och en idé på vad som är möjligt. 

   En bildslider utgör en värdefull funktion för webbplatser inom fastighetsbranschen. Genom användningen av sliders kan du på ett smidigt sätt framhäva dina mest imponerande projekt och därigenom skapa en professionell och visuellt tilltalande webbplats. 

   Våra sliders fungerar som ett dynamiskt verktyg för att presentera ditt arbete på ett engagerande sätt, vilket fångar besökarens intresse från första ögonkastet. Genom att enkelt bläddra igenom bilder kan potentiella kunder eller samarbetspartners snabbt och effektivt ta del av dina bästa prestationer och kompetenser.Den visuella aspekten av sliders ger också möjlighet att förmedla kvaliteten och detaljrikedomen i dina projekt på ett sätt som ord ensamma inte kan göra. Därmed blir sliders ett kraftfullt verktyg för att bygga förtroende och ge en tydlig bild av din expertis inom bygg- och fastighetsbranschen.

   SOLUTIONS

   Interaktiva Verktyg

   Bostadsväljaren

   Bostadsväljaren är ett unikt verktyg som erbjuder en överskådlig och användarvänlig plattform för att visa upp olika fastigheter, särskilt bostadsrättshus. Med denna innovativa verktyg kan du enkelt utforska och jämföra olika bostadsalternativ innan du tar ett beslut.

   Fler Potentiella Köpare

   Nå fler köpare genom att låta våra medarbetare översätta objektbeskrivningen och personliga hälsningar till andra språk. Med våra marknadsföringsknep, kan utländska spekulanter besöka ditt objekt helt digitalt – utan att fysiskt behöva resa till objektet.

   Konfigurator

   Realistisk & Interaktiv tillvalssystem för nyproduktion

   Med våran konfigurator, skapar vi skräddarsydda lösningar för olika behov såsom nyproduktionrenoveringsobjekt, eller tillval för befintliga fastigheter. Vårt system erbjuder flexibilitet genom stöd för olika typer av paket, standardiserade produktlinjer eller fria valmöjligheter.

   SOLUTIONS

   VR & AR teknik

   INDUSTRI 4.0 INOM FASTIGHETSBRANSCHEN

   Virtual Reality (VR) och Augmented Reality (AR) förutspås spela en central roll i den industriella revolutionen 4.0 inom fastighetsbranschen, genom att radikalt förändra hur fastigheter visas, marknadsförs och underhålls. VR-teknik ger potentiella köpare eller hyresgäster möjligheten att genomföra virtuella visningar av fastigheter, vilket möjliggör en djupare uppskattning av fastighetens utrymmen och potential utan fysisk närvaro. Detta kan spara både tid och resurser för både köpare och fastighetsmäklare.

   AR-tekniken, å andra sidan, berikar den fysiska verkligheten med digital information, vilket gör det möjligt för fastighetsmäklare och -utvecklare att förse potentiella köpare med en förbättrad upplevelse av hur en fastighet kan anpassas eller utvecklas. Genom att till exempel projicera virtuella möbler i ett tomt rum eller visa framtida byggprojekt i 3D på en tom tomt, kan AR ge en mer konkret och övertygande bild av fastighetens potential.

   Dessutom kan VR och AR bidra till effektiviteten i fastighetsskötsel och -förvaltning genom att erbjuda virtuella turer och underhållssimuleringar, vilket gör det möjligt att identifiera och åtgärda problem innan de eskalerar. Detta kan leda till betydande kostnadsbesparingar och ökad tillfredsställelse hos hyresgäster.

   FAQ

   Vad menas med att visualisera?

   Att visualisera handlar om att använda avancerad teknologi för att skapa interaktiva 3D-modeller och virtuella rundturer av fastigheter. Detta gör det möjligt för potentiella kunder att utforska fastigheter digitalt, vilket ger en djupare förståelse och uppskattning av fastighetens potential, utöver vad traditionella foton eller videovisningar kan erbjuda. 

   Vad innebär visualisering?

   På Huset.se avser visualisering processen att använda digitala verktyg och teknologier för att skapa visuella representationer av fastigheter och miljöer. Detta kan innebära skapandet av 3D-modeller, virtuella rundturer och andra interaktiva visuella upplevelser som hjälper användare att förstå och utforska utrymmen på ett intuitivt och detaljerat sätt.

   Varför är det bra med visualisering?

   Visualisering är fördelaktigt eftersom det ger en djupare förståelse och insikt genom att omvandla komplex information till greppbara, visuella format. Detta gör det enklare för människor att ta till sig och tolka information, vilket är särskilt användbart inom områden som fastighetspresentation där man vill ge en känsla av utrymmet utan fysiska besök.

   Läs mer

   Jämför listpriser

   Jämför