NEWS & MEDIA
ai1

AI Säljassistenten / Mäklarassistenten

2024-01-01 – Upptäck fördelarna med AI Mäklarassistent eller
AI försäljningsassistent och öka din försäljning av fastigheter eller uthyrning av lokaler. Lär dig hur denna artificiella intelligens kan hjälpa dig som fastighetsmäklare eller fastighetsägare.

HUSET blir den första aktören i världen att kommersialisera och erbjuda en säljassistent för bostad / fastighetsförsäljningar och uthyrning av lokaler i digitala visningar.

Visualiseringar

Teleport It, Huset!

2023-10-20 – Huset introducerar Teleport it, huset! Tjänsten gör det möjligt att teleportera hus och hem världen över med ett knapptryck. I kombination med Augmented Reality och våran expertis är HUSET den första i världen att kommersialisera och erbjuda sina kunder tekniken Augmented Reality för fastighetsförsäljning av verkliga objekt i verklig skala.

konfigurator

Interaktiv tillvalssystem för nyproduktion

2023-09-01 – Huset introducerar tillvalssystemet för nyproduktion. Med våran konfigurator, skapar vi skräddarsydda lösningar för olika behov såsom nyproduktion, renoveringsobjekt, eller tillval för befintliga fastigheter.

Officebuilding2

Bostadsväljare

2023-08-05 – Vår bostadsväljare är en fantastisk tjänst som erbjuder en överskådlig och användarvänlig plattform för att visa upp olika fastigheter, särskilt bostadsrättshus. Med denna innovativa verktyg kan du enkelt utforska och jämföra olika bostadsalternativ innan du tar ett beslut.

AR hus1

Augmented Reality (AR)

2023-06-27 – Presentera dina produkter i den verkliga världen som kunden befinner sig i. Kunder kan se och visualisera objekt direkt i sin omgivning med ett knapptryck, direkt i webbläsaren. 

virtuellmoblering

Virtuell möblering

2023-6-20 – Huset expanderar och introducerar en ny tjänst. Med virtuell möblering är det möjligt att möblera tomma ytor för att ge ytan karaktär och locka fler kunder.

Jämför listpriser

Jämför