Användarvillkor –
Huset

 

Dessa användarvillkoren gäller för skyabs (org.nr Org – “Huset.se”, “ab“, eller “vi”) tillhandahållande av huset.se och omfattar alla de annonser och allt det innehåll som Huset publicerar i sina olika marknadsföringskanaler (samtliga marknadsföringskanaler benämns fortsättningsvis gemensamt “Huset”) oavsett hur besöket sker eller på vilket sätt tillgång bereds till innehållet på webbplatsen www.huset.se

1. Immateriella Rättigheter

Det finns Innehåll på Huset.se som är skyddad av immaterialrättslig lagstiftning, inklusive upphovsrätt. HUset.se har en databas som skyddas enligt upphovsrättslagen. Om användarvillkoren inte följs kan det innebära att Huset.se eller Husets licensgivares immateriella rättigheter kränks, vilket kan leda till rättsliga påföljder och skyldighet att betala ersättning.
Kommersiell eller systematisk användning av Huset är strikt ICKE tillåten, och det är förbjudet att använda automatiserade tjänster, såsom spindling, robotar eller indexeringstekniker för att samla eller på annat sätt dra nytta av innehållet på Huset.se. Oavsett metod är det inte tillåtet att kopiera innehållet på Huset.se eller göra det tillgängligt för allmänheten.

2. Länkning till huset

Alla former av inbäddning ich “hot-linking” är förbjudet. Det är tillåtet att länka till Huset.se, dock vill Huset att besökaren flyttas till vår domän och att länken inte är integrerad på andra webbplatser.

3. Vad räknas som tillåten användning?

Huset.se är avsedd för normal använding av besökare. Att surfa, dela, posta länkar till bostadsannonser i olika kanaler är tillåtet. Om bostandsannonsen är markerad som “privat” är det strikt förbjudet att med olika metoder försöka ta del utav bostadsannonsen och/eller dela denna information med någon annan om du inte innehar ett skriftligt godkännande från huset.se.

Senast uppdaterad den 2024-05-17

Jämför listpriser

Jämför