Digitale Anzeigen
För kommersiella fastigheter

Digitale Anzeigen
För Privata fastigheter

Vanligtvis besöker spekulanten flera fastigheter innan de bestämmer sig. Med unika och professionella försäljningsknep sticker våra kunder ut bland mängden. 

Med en virtuell 3D-visning kan potentiella kunder göra en egen rundvandring i dina fastigheter var som helst och när som helst, vilket skapar större engagemang och intresse.

Med video inspelningar och personliga hälsningar, kombinerat med Virtuell 3D-visning och lättillgänglig information  – erbjuder ni era kunder service i världsklass som är tillgänglig dygnet runt året om. Ni spar både tid och pengar – genom att minimera antal visningsförfrågningar, faktafrågor och eliminerar oseriösa spekulanter.

Vi skapar eller omvandlar en verklig miljö till ett virtuellt interaktivt 3D-objekt, som finns tillgänglig på nätet eller offline. Tjänsten Virtuell 3D-Visning gör det möjligt för potentiella kunder att besöka objektet och lägga bud – utan att fysiskt behöva besöka fastigheten för att få en uppfattning om objektet.

Virtuell 3D-visning är ett nytt koncept inom fastighetsbranschen som ämnar till att skapa ny kommunikationskanal mellan köpare och säljare. I den virtuella 3D-miljön kan potentiella köpare gå runt och uppleva fastigheten för att skaffa sig en bättre uppfattning om fastigheten och dess karaktär.

Era kunderna erbjuds den absolut högsta kvalitén som finns på marknaden och även möjlighet att gå på en digital privat visning med mäklaren/fastighetsägaren i realtid.

 

AGENDA 2030
Virtuell 3D-visning är en klimatsmart lösning som inte bara minskar koldioxid utsläppen utan skapar även högre värde av fastigheten och sållar bort oseriösa spekulanter.  

Inserate vergleichen

Vergleichen Sie