Maximera fastighetsvisningar med våra interaktiva verktyg

  Erbjud lättillgänglig information om fastighetsobjekt med interaktiva 3D-modeller och digitala visningar. Öka försäljningen idag med våra Visualiseringar.

   SOLUTIONS

   Interaktive Werkzeuge

   Mehr potenzielle Käufer

   fler köpare genom att låta våra medarbetare översätta objektbeskrivningen och personliga hälsningar till andra språk. Med våra marknadsföringsknep, kan utländska spekulanter besöka ditt objekt helt digitalt – utan att fysiskt behöva resa till objektet.

   Vi har möjlighet att översätta både text och ljudinspelningar.

   Vi erbjuder för närvarande följande språk för översättning: Engelska, Norska, Finska, Danska, Holländska, Franska och Tyska.

   Konfigurator

   Realistisk & Interaktiv tillvalssystem för nyproduktion

   Med våran Konfigurator, skapar vi skräddarsydda lösningar för olika behov såsom nyproduktion, renoveringsobjekt, eller tillval för befintliga fastigheter. Vårt system erbjuder flexibilitet genom stöd för olika typer av paket, standardiserade produktlinjer eller fria valmöjligheter.

   Du har möjlighet att skapa färdiga stilpaket, som kan väljas av din kund för inspiration. Projekten visualiseras i 2D-format och för att förenkla processen tar vi hand om hela utformningen av projektet åt er. 

   Efter konfigureringen kan kunden se val av inredning och det totala priset. Summeringen skickas vidare till valfri aktör såsom projektledare eller inköpsavdelningen. Konfiguratorn är ett verktyg för att effektivisera och hantera ditt byggprojekt. 

   Der Gehäusewahlschalter

   Vår bostadsväljare är en fantastisk tjänst som erbjuder en överskådlig och användarvänlig plattform för att visa upp olika fastigheter, särskilt bostadsrättshus. Med denna innovativa verktyg kan du enkelt utforska och jämföra olika bostadsalternativ innan du tar ett beslut. Du kan enkelt navigera genom olika våningar och rum i bostadsrättshuset och få en tydlig bild av dess utformning och layout. Genom att använda vår avancerade teknologi kan du utforska varje detalj i fastigheten, som till exempel kök, vardagsrum, sovrum och badrum. 

   I vår strävan att erbjuda en total lösning har vi implementerat funktioner som ytterligare berikar kundupplevelsen och förenklar beslutsprocessen. För att ge kunden en ännu mer verklighetstrogen känsla av fastigheten, har vi infört digitala visningar där kunden kan utforska bostaden i sitt egna tempo, utan att behöva lämna sitt hem. Med våra digitala lösningar har vi även möjlighet att koppla eran intresse anmälan formulär eller så utvecklar vi en åt er – som finns tillgänglig i bostadsväljaren direkt. 

   SOLUTIONS

   VR & AR teknik

   INDUSTRI 4.0 INOM FASTIGHETSBRANSCHEN

   Virtual Reality (VR) och Augmented Reality (AR) förutspås spela en central roll i den industriella revolutionen 4.0 inom fastighetsbranschen, genom att radikalt förändra hur fastigheter visas, marknadsförs och underhålls. VR-teknik ger potentiella köpare eller hyresgäster möjligheten att genomföra virtuella visningar av fastigheter, vilket möjliggör en djupare uppskattning av fastighetens utrymmen och potential utan fysisk närvaro. Detta kan spara både tid och resurser för både köpare och fastighetsmäklare.

   AR-tekniken, å andra sidan, berikar den fysiska verkligheten med digital information, vilket gör det möjligt för fastighetsmäklare och -utvecklare att förse potentiella köpare med en förbättrad upplevelse av hur en fastighet kan anpassas eller utvecklas. Genom att till exempel projicera virtuella möbler i ett tomt rum eller visa framtida byggprojekt i 3D på en tom tomt, kan AR ge en mer konkret och övertygande bild av fastighetens potential.

   Dessutom kan VR och AR bidra till effektiviteten i fastighetsskötsel och -förvaltning genom att erbjuda virtuella turer och underhållssimuleringar, vilket gör det möjligt att identifiera och åtgärda problem innan de eskalerar. Detta kan leda till betydande kostnadsbesparingar och ökad tillfredsställelse hos hyresgäster.

   FAQ

   Vad menas med att visualisera?

   Att visualisera handlar om att använda avancerad teknologi för att skapa interaktiva 3D-modeller och virtuella rundturer av fastigheter. Detta gör det möjligt för potentiella kunder att utforska fastigheter digitalt, vilket ger en djupare förståelse och uppskattning av fastighetens potential, utöver vad traditionella foton eller videovisningar kan erbjuda. 

   Vad innebär visualisering?

   På Huset.se avser visualisering processen att använda digitala verktyg och teknologier för att skapa visuella representationer av fastigheter och miljöer. Detta kan innebära skapandet av 3D-modeller, virtuella rundturer och andra interaktiva visuella upplevelser som hjälper användare att förstå och utforska utrymmen på ett intuitivt och detaljerat sätt.

   Varför är det bra med visualisering?

   Visualisering är fördelaktigt eftersom det ger en djupare förståelse och insikt genom att omvandla komplex information till greppbara, visuella format. Detta gör det enklare för människor att ta till sig och tolka information, vilket är särskilt användbart inom områden som fastighetspresentation där man vill ge en känsla av utrymmet utan fysiska besök.

   Mehr lesen

   Inserate vergleichen

   Vergleichen Sie