Privatbesitz

Våra verktyg

Våra specialanpassade lösningar för privata fastigheter vänder sig till just fastighetsmäklare. Våra tjänster är skräddarsydda just efter ert behov för att öka provisionerna, nå en bredare publik och avsluta fastighetsaffärer snabbare

Mer än 80% av Husets samarbetspartners skapar högre värde av sina fastigheter. 

Mer än 90%  av spekulanter är mer benägna att höra av sig om säljaren erbjuder virtuella 3D-visningar av fastigheten.

Sälj till ett 6-15 % högre försäljningspris.

Förkorta tiden på marknaden med upp till 30 %.

Locka fler kvalificerade kunder genom att ge tittarna den mest kompletta representationen av din fastighet, filtrera bort dem som fastigheten kanske inte är rätt för och locka till dig leads som är genuint intresserade av din fastighet.

Skapa bättre kommunikation med hyresgästerna med Husets smarta lösningar för fastigheter.

prestige

Huset kan hjälpa er att ge dina kunder förtroende genom att ge dem den mest exakta bilden av fastigheten och dess karaktär. 

Genom att dra nytta av våra nya försäljningsmetoder och teknik, kan ni erbjuda potentiella kunder revolutionerade ny teknik inom fastighetsförsäljning – som inte bara höjer värdet av fastigheten – utan stärker även eran position som fastighetsmäklare i en allt mer konkurrerande bransch. 

Med egen branding kan ni framhäva ert varumärke utan någon som helst anknytning till Huset. 

Roll up 2

Skräddarsydda reklamkampanjer

Vi skapar nya marknadsföringskanaler och marknadsför ditt objekt med nya försäljningsmetoder. Vi avlastar ert arbete och sköter det tekniska och marknadsföringen – så att ni får mer tid över för att skapa en god kundrelation med era kunder.

laptop

Sänk kostnaderna med digitala visningar

Med Digitala visningar kan spekulanten besöka ett objekt – helt digitalt, utan att behöva kontakta mäklaren eller fastighetsägaren och begära uppgifter eller en privat visning. 

Digitala visningar är ett nytt koncept inom fastighetsbranschen som ämnar till att skapa ny kommunikationskanal mellan köpare och säljare. I den virtuella digitala visningen kan spekulanter gå runt och uppleva fastigheten i sin takt – för att skaffa sig en bättre uppfattning om fastigheten och dess karaktär.

Lär mer om hur ni kan spara både tid och pengar med Husets digitala visningar. 

personlig Virtuell 3D Visning

Personlig Digital visning i realtid

Med vår virtuella 3D-visning är det möjligt att bjuda in spekulanter till en digital visning i realtid. Ni skickar en länk till kunden som i sin tur ansluter sig till den virtuella 3D-visningen med antingen sin telefon, padda eller dator. 

En videosession startas och ni har möjliget att se och höra varandra direkt från webbläsaren. Ni har även möjlighet att navigera runt tillsammans med kunden i realtid och därmed besvara eventuella frågor – helt digitalt.

Interaktiv 3D-modell

Med Interaktiv 3D-modell kan kunden se fastigheten i ett 3D dimensionellt perspektiv, som ett 3D-objekt. 3D objektet bidrar till en bättre uppfattning om fastigheten, dess yta och karaktär – något som vanliga 2D bilder omöjligen kan erbjuda. 

Visualisierungen
teleport it3

Teleportiere es, Haus!

Teleportera hus och hem världen över med ett klick. I kombination med Augmented Reality och våran expertis är HUSET den första i världen att kommersialisera och erbjuda tekniken Augmented Reality för fastighetsförsäljning av verkliga objekt i verklig skala.

Let’s take a walk!

Let´s take a Walk! är en tjänst av huset som gör det möjligt att vandra runt ett 3D-objekt.

Kunden kan vandra runt fastighetsobjektet med musen och tangentbordsknapparna W A S D som om det vore ett data spel.

take a walk
field

Miljövänliga Tjänster

Go green transparent

Med digitala möten, digitala visningar och Augmented Reality har ni möjlighet att minska ert klimatavtrycket upp till flera ton koldioxid CO₂ – för ett mer hållbart samhälle.

Virtuelle Möblierung

Med virtuell möblering! är det möjligt att möblera en tom lokal eller rum för att locka fler kunder. Med våran virtuella möblering kan ni ge den tomma ytan karaktär och en idé på vad som är möjligt. 

virtuellmoblering4
checking the news on the internet 2021 08 26 20 15 55 utc

Tillgänglighet

Vinn kunder genom att låta dem göra en rundtur innan de bokar möte.

Med 24/7 tillgänglighet, kan kunden besöka och analysera fastigheten i lugn och ro – utan någon som helst begränsning. En spekulant som känner sig välinformerad och trygg är ofta villig att betala mer för fastigheten. Ett momemt som annars skulle ha varit omöjligt vid ett personligt besök.

Huset arbetar kontinuerligt för att garantera 99.99% uptime för alla våra tjänster. Våra tjänster stödjer alla smartelefoner och är VR-Headset ready.

Lättillgänliga lösningar leder till framångsrika affärer.

Lättillgänglig

Vår teknik stödjer alla smartelefoner (Iphone & Android) och är VR-Headset ready.

Marknadsföring i Toppklass

Unika och skräddarsydda reklamkampanjer i flera olika marknadsföringskanaler. Vi erbjuder moderna försäljningsknep med omatchad teknisk expertis och kundfokus i världsklass.

Mobil

Plug-N-Play teknik

Inga nedladdningar eller installationer behövs - allt sker i molnet.

flexibla lösningar

Oavsett ditt behov så erbjuder vi endast kompletta helhetslösningar. Det ska bara fungera!

3D-visningar i världsklass

lag hog

Vi kompromissar inte med kvalitén eller funktioner. Huset har som målsättning att alltid producera objekt i världsklass med nya försäljningsmetoder och med den senaste tekniken på marknaden. Med våran expertis kan ni erbjuda era kunder världens bästa digitala visningar med 60+ megapixel 360° bilder.

Fler potentiella kunder

fler köpare genom att låta våra medarbetare översätta objektbeskrivningen och personliga hälsningar till andra språk. Med våra marknadsföringsknep, kan utländska spekulanter besöka ditt objekt helt digitalt – utan att fysiskt behöva resa till objektet. 

sprak lokal
Bürogebäude2

Der Gehäusewahlschalter

Vår bostadsväljare är en fantastisk tjänst som erbjuder en överskådlig och användarvänlig plattform för att visa upp olika fastigheter, särskilt bostadsrättshus.

Med denna innovativa verktyg kan kunden enkelt utforska och jämföra olika bostadsalternativ innan de fattar ett beslut.

Konfigurator

Realistisk & Interaktiv tillvalssystem för nyproduktion. Vårt system erbjuder flexibilitet genom stöd för olika typer av paket, standardiserade produktlinjer eller fria valmöjligheter. Konfiguratorn är ett verktyg för att effektivisera och hantera ditt byggprojekt.

Konfigurator
VR 1

VR-Headset – Redo

Presentera dina fastighetsobjekt i den verkliga världen som kunden befinner sig i. Med ett VR-headset kan kunden uppleva fastigheten i den uppslukande tredimensionellt 3D-världen. 

Alla våra objekt är VR-headset anpassade och är redo att användas när som. Vid behov erbjuder vi även uthyrning av VR-utrustning.

Werden Sie Partner

Huset logo genomskinlig vit

Huset är ett IT-bolag och en kommunikationsbyrå med mångårig erfarenhet och expertis att leverera kreativ och konverterande kommunikation, marknadsföring och revolutionerande tekniska lösningar. Våra erfarna och branschkunniga medarbetare ger stöd på ett tillförlitligt och snabbt tillvägagångssätt.

Vi tillhandahåller pragmatiska och övertygande standardlösningar eller optimerade, anpassade koncept beroende på behov. Våra flexibla och processrelaterade metoder kan anpassas till storleken och komplexiteten i ett projekt, där vi stödjer våra kunder på ett heltäckande och effektivt sätt.

Das Haus skräddarsyr och anpassar reklamkampanjen efter ert behov och vårt primära fokus är att marknadsföra fastighetsobjektet med nya försäljningsmetoder på flera olika marknadsföringskanaler – för ett lyckat resultat!

Huset erbjuder exklusiva tjänster som ger fastighetsmäklarefastighetsägare och företag (som arbetar med fastighetsrådgivning) möjlighet att stärka sitt varumärke marknaden.

Huset har som mål att skapa goda kundrelationer med våra samarbetspartners och vårt mål är att ge er de verktygen ni behöver – för att lyckas i den fjärde industriella revolutionen 4.0 inom fastighetsbranschen!

2menshakinghands

Vår affärside

Husets mål är att ge dig avlastning i vardagen så att ni istället kan fokusera på den egna verksamheten och fortsätta göra affärer. Vi sköter det tekniska och marknadsföringen så att ni får mer tid över för att skapa bättre kundrelationer. 

Bästa förutsättningar

Det är väldigt viktigt för oss att du som samarbetspartner ska känna dig trygg med vår arbetsprocess, för att tillsammans kunna skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning.

Marketing-Kanäle

Magasin – formgivning & produktion.
Marknadsföring på nätet.
Marknadsföring på fysiska produkter som säljs vidare till konsumenter.
Direktmarknadsföring i fysiskt format med möjlighet till demografisk och geografisk segmentering.

Vårt fokus

Flexibla tjänster

Ibland kan det hända att ni inte önskar hänvisa era kunder till Huset men vill däremot dra nytta av våra tjänster och kompetens. Huset tillämpar inte någon one models fits all – vi erbjuder kompletta helhetslösningar och våra tjänster är alltid anpassade efter ert behov.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är flexibla och tillmötesgående i kundens alla önskemål och försöker alltid att hitta en lösning om det skulle uppstå ett problem.

egen branding

Egen branding / White label

Med egen branding kan ni framhäva ert varumärke utan någon som helst anknytning till Huset. Vi sköter det tekniska och ger er en färdig produkt enligt önskemål.

Privat

Privata visningar

Erbjud privata visningar med personligkod. Objektet hostas på Huset.se men är i sig inte tillgänglig för allmänheten. Ni får säkerhetskoder utav oss som i sin tur skickas vidare till utvalda kunder.

piano com scaled

Licensierad Musik

Med licensierad musik kan ni erbjuda era kunder en oförglömlig och harmonisk upplevelse.
Vi erbjuder allt från klassisk till blues och film musik.

Drönarbilder och filmer för mäklare och fastighetsägare

Vår personal är utbildade drönarpiloter och innehar drönar licens – för en säker flygtur och för att kunna fotografera objekt i hela landet. All vår personal som flyger våra drönare följer noga HUSETS säkerhetsåtgärder för att säkerställa en säker och riskfri flygning i ditt område.

drönar licens

Förstå dina kunder bättre

Visualisera all analysdata med lättförståeliga diagram. Studera trafiken och dess källor och optimera dina marknadsföringsinsatser med lätthet.

Analysera dina kunder och få en bättre förståelse för vilka de är. Se med enkelhet vilka geografiska regioner dina besökare kommer ifrån och mycket mer.

signering av kontrakt

Nöjda kunder betalar mer

Välinformerade kunder känner sig mer nöjda. När all information om ett objekt finns lätt tillgängligt för potentiella köpare på nätet, kan kunderna ta bättre och mer informerade köpbeslut.

En spekulant som känner sig välinformerad och trygg är ofta villig att betala mer för fastigheten.

Professionella Presentationer

Med vår utrustning och exptertis kan vi utbilda er personal så att ni kan erbjuda era kunder exklusiva, professionella och uppslukande presentationer.

presentation
planlosning

Planritning

Huset har möjlighet att skapa planritningar med eller utan möbler. Planritningen är en viktig del i köpet av en fastighet. Planritningen är tänkt att ge era kunder en bättre förståelse för hur fastighetens utrymmen hänger ihop, och vilka möjligheter en fastighet erbjuder.

Interaktiv planritning med radar

Radarn innebär att besökarens aktuella position samt riktning och synfält visas i realtid direkt på planritningen i den virtuella digitala visningen. Den interaktiva planritningen med radar bidrar till en bättre uppfattning om fastigheten, dess yta och karaktär – något som vanliga 2D bilder omöjligen kan erbjuda.

Vad hände sen?

Erbjud dina kunder exklusiva och personliga gåvor efter en genomförd affär. Huset hjälper er hela vägen – från idé till färdig produkt!

BrownLeatherKeyring02 scaled
HITTA LEDIGA FASTIGHETER

Privata Fastigheter

Egal, ob Sie ein Immobilienmakler, ein Immobilieneigentümer oder ein Unternehmen (das sich mit Immobilienberatung befasst) sind - mit den Dienstleistungen von Huset können Sie Ihre Provisionen erhöhen, ein größeres Publikum erreichen und Immobiliengeschäfte schneller abschließen.

Komplett teknisk helhetslösning och marknadsföring. Vi sköter det tekniska och marknadsföringen så att ni får mer tid över för att skapa bättre kundrelationer

01.

Bli samarbetspartner och få tillgång till Huset portalen

Skapa en profil och uppdatera nödvändig information.

02.

Stort utbud av tjänster

Välj de tjänster och tillval som passar objektet bäst eller beställ en skräddarsydd lösning med personlig rådgivning under hela processen.

03.

Begär offert

04.

Boka tid

Boka en tid med eran kund för fotografering.

05.

Utveckling

Vi skapar och implementerar valda tjänster och tillval.

06.

Leverans

Leverans enligt avtal. Ni får en färdig produkt och nödvändiga länkar.

Kontakta OSS

Inserate vergleichen

Vergleichen Sie