OM OSS

Upptäck Sveriges mest exklusivaste tjänster
för exklusiva fastigheter

Ett dussintals företag använder Husets tjänster för att digitalisera alla typer av utrymmen – från kommersiella fastigheter, kontor och hotell till privatbostäder.

Huset.se

Huset.se är en bostadsplattform som ska erbjuda söktjänster avseende fastighetsobjekt (kommersiella fastigheter, villor, bostadsrätter, tomträtter m.m.) där en fastighetsägare eller mäklare av ett objekt ska kunna köpa publicering av annons rörande försäljning eller uthyrning av ett objekt.  

Huset_logo_genomskinlig_1200x630px
Magazine page5

Upptäck Sveriges mest exklusiva tidning inom fastigheter

Magasinet vänder sig till särskilda grupper av läsare. Vid varje utgåva pratar vi om olika ämnen men huvudfokuset är alltid investeringsmöjligheter och kontaktnät. 

Huset tidningen är unik i sitt slag, då vi kombinerar både Virtual Reality teknik, Augmented teknik och interaktiva lösningar – för en exklusive uppevelse i världsklass. 

探索平台 >

房子 - 杂志

作为广告商,这座房子为您提供了绝佳的机会,以独特的方式展示您的品牌、物品或产品。

提供以下格式:
- 价差
- 第一整页
- 整页
- 半页
- 最后一页


包括以下技术--让体验更加身临其境:

增强现实 
数字显示屏
虚拟现实  

每年版本数量

3

Utgivningsplan 2024

Nr1: 1 Januari
Nr2: 1 Juni
Nr3: 1 September

* 下一期 2024 年 6 月 1 日(第 #3 版)

* 份数 10.000 份

* 地理:斯德哥尔摩县

cropped Huset logo genomskinlig

Vi tillhandahåller pragmatiska och övertygande standardlösningar eller optimerade, anpassade koncept beroende på behov. Våra flexibla och processrelaterade metoder kan anpassas till storleken och komplexiteten i ett projekt, där vi stödjer våra kunder på ett heltäckande och effektivt sätt. Huset skräddarsyr och anpassar reklamkampanjen efter ert behov och vårt primära fokus är att marknadsföra fastighetsobjektet med nya försäljningsmetoder på flera olika marknadsföringskanaler – för ett lyckat resultat!

Huset erbjuder exklusiva tjänster som möjliggör för säljare att påverka sin bostadsaffär och tjänster som ger mäklare, fastighetsägare och företag som arbetar med fastighetsmäkleriverksamhet eller fastighetsrådgivning möjlighet att stärka sitt varumärke.

Huset har som mål att skapa goda kundrelationer med våra samarbetspartners och vårt mål är att ge er de verktygen ni behöver – för att lyckas i den fjärde industriella revolutionen 4.0 inom fastighetsbranschen!

Välkommen in till den fjärde industriella revolutionen 4.0 inom


Fastighetsbranschen
people
Partnerskap
På Huset har vi som högsta prioritet att se till att våra kunder känner sig trygga och informerade i varje steg av markandsföringsprocessen. Vi erbjuder personlig service under hela processen. Då vi endast hanterar prestigefastigheter är vi inte tyngda av att ha ett stort antal mindre tidskrävande objekt, utan vi kan tillhandahålla den höga servicenivå som våra kunder förväntar sig och som krävs för ett lyckat slutresultat.​
bar chart stats up
Bygger nästa utveckling av digitala fastigheter
Huset arbetar kontinuerligt för att utveckla världens mest innovativa och klimatsmarta tjänster inom fastighetsbranschen. ​Våra kunder kommer alltid hitta nya tjänster hos oss och vår vision är att vi ska vara ett ledande företag på den svenska och europeiska marknaden inom fastighetsförsäljning.
donut chart 1
Finansiell Framgång
Varje kund och fastighet ges den individuella uppmärksamhet som krävs för att uppnå optimala resultat, med noggrant skräddarsydda försäljningskampanjer som bygger på varje fastighets unika attribut och varje säljares specifika behov.
shacking hands
Unika Affärsmodeller
För framångsrika affärer - kommer Huset endast erbjuda skräddarsydda, unika och lättillgänliga lösningar.
bar chart board
Mätbar Data
Kontinuerliga återrapporteringar med relevant och lättförståelig data.
balance
Idag och Framtiden
Vi går bortom 2D-bilder och in i uppslukande upplevelser som virtuell verklighet & augmented reality, vilket bidrar till att skapa nästa utveckling av fastighetsteknik.

请联系我们。

让我们开始吧。

广告形式如下

列表比较

比较