Marknadsför
ditt varumärke
med oss.

Upptäck våra tjänster och tekniska lösningar
om hur vi kan hjälpa er växa.

Låt oss berätta mer om vad vi kan göra för din verksamhet. 

 

Nå ut till de som letar efter dig (även om du inte själv vet det än).
Skräddarsy dina kampanjer för att skapa relevanta meddelande för olika grupper i olika segment.

 

Skapa inspirerande annonser som ger resultat.
Använd våra anpassade funktioner och verktyg, bygg eller låt oss skräddarsy kampanjer som driver medvetenhet kring ditt varumärke.

 

Roll up 2

Skräddarsydd marknadsföring

Huset tar fram skräddarsydda marknadsföringsplaner anpassade efter just dina förutsättningar med målet att snabbt och effektivt locka köpare till just ditt fastighetsobjekt. Huset ger dig professionella råd om hur du bäst når din målgrupp och hur du får ut det mesta av din budget.

Huset - Magasin

Huset erbjuder dig som annonsör fantastiska möjligheter att exponera ditt varumärke, objekt eller produkt, på ett exklusivt sätt.

Följande format erbjuds:
– Uppslag
– Första helsida
– Helsida
– Halvsida
– Sista sidan


Inkludera följande teknik – för en mer uppslukande upplevelse:

Augmented Reality 
Digital Visning
Virtual Reality  

Antal upplagor per år

3

1 Januari
1 Juni
1 September

* Nästa utskick 1 Juni 2024 (Upplaga #3)

* Antal exemplar 10.000 st

* Geografi: Stockholm län

Augmented Reality

Presentera dina produkter i den verkliga världen som kunden befinner sig i med hjälp av Augmented Reality. Kunder kan se och visualisera dina produkter direkt i sin omgivning genom att skanna en QR kod eller via en länk på eran webbsida. 

Denna tjänste vänder sig till företag som vill skapa en reklamkampanj och sälja fysiska produkter digitalt.
Laser magasin com

Virtual & Augmented Reality

Som annonsör hos oss, får era kunder framtidens köpupplevelse. Tillsammans med Virtual Reality och Augmented Reality tekniken, skapar HUSET nya kommunikationskanaler mellan köpare och säljare.

Visualisera all analysdata med lättförståeliga diagram. Studera trafiken och dess källor och optimera dina marknadsföringsinsatser med lätthet.

 

[fwduvp preset_id="skin_classic_dark_new" playlist_id="Visningsbutik" start_at_playlist="" start_at_video=""]

Digital Visning

Med våran digitala, interaktiva visningsbutik har dina kunder möjlighet att besöka eran lokal helt digitalt. Utöver besöket kan kunden visualisera produkterna online och läsa mer om de produkter man är nyfiken på – precis som i en vanlig visningsbutik.

Huset Platformen

Internet – Huset platformen – fast kostnad. Kontinuerliga uppdateringar & statistik ingår.

Tillsammans med dig definierar vi vilka initiativ som skapar mervärde, vad som skiljer ditt objekt från andra och hur vi på bästa sätt ska synliggöra ert fastighetsobjekt, produkt eller tjänst – på den svenska och europeiska marknaden. 

Google reklam

Sökmotorer

Internet – pay-per-view (Betala endast vid klick). Kontinuerliga uppdateringar & statistik ingår.

Tillsammans med dig definierar vi vilka initiativ som skapar mervärde, vad som skiljer ditt objekt från andra och hur vi på bästa sätt ska synliggöra ert fastighetsobjekt, produkt eller tjänst – på den svenska och europeiska marknaden. 

Fysisk reklam

Fysisk reklam (på varor / material som ges gratis eller säljs vidare till konsumenter)

Vi skapar nya marknadsföringskanaler och marknadsför ditt objekt med nya försäljningsmetoder. Vi avlastar ert arbete och sköter det tekniska och marknadsföringen – så att ni får mer tid över för att skapa en god kundrelation med kunderna.

kem plast reklam
isskrapa reklam
Papperspase reklam
Flyer

Direktreklam

Smarta adresserade utskick till specifika målgrupper.

Tillsammans med våra samarbetspartners har vi möjlighet att beställa exempelvis adresser, namn (för- och efternamn), titel och företag till aktörer på ledande befattning inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. 

Vi har möjlighet att beställa hushållsadresser med specifika urval. Ni kan beställa telefonnummer eller adresser för att skicka brev. 

Alla adresser & telefonnummer till privatpersoner är Nix-kontrollerade.

Segmentering eller marknadssegmentering är en strategi som syftar till att leverera målinriktad marknadsföring till rätt personer.

Processen innebär att dela upp både befintliga och potentiella kunder i olika segment, vilket underlättar skapandet av kraftfull och effektiv marknadsföring som verkligen når och engagerar varje specifik målgrupp.

Genom att noggrant analysera och förstå skillnaderna och likheterna bland dina kunder blir det möjligt att skapa skräddarsydd kommunikation som direkt tilltalar deras verkliga preferenser och drivkrafter. Genom att ha insikt i kundgruppens behov och önskemål kan marknadsföringen kännas mer personlig och genuin. Detta leder inte bara till ökad kundtillfredsställelse, utan resulterar också i bättre marknadsresultat.

Genom att anpassa ditt budskap till varje segment skapar du en djupare anslutning med kunderna, och ditt varumärke blir mer relevant och meningsfullt för dem. Samtidigt kan du undvika att slösa resurser på marknadsföring som inte är relevant för vissa kundgrupper. Segmentering blir således en viktig strategi för att optimera marknadsföringsinsatserna och maximera effektiviteten i att nå och engagera din publik.

Optimera markandsföringsbudgeten

I dagens digitala medielandskap är det inte längre effektivt att bedriva omfattande marknadsföring i stor skala. Det är viktigt att skifta fokus mot att nå ut med rätt budskap till rätt kund vid exakt rätt tidpunkt. Vi är här för att stödja er i att säkerställa att varje kund blir noggrant placerad inom det mest relevanta segmentet, där deras behov och drivkrafter är tydligt definierade.

Det är även möjligt att analysera hur kundernas preferenser förändras beroende på deras livsfas, om de flyttar till en ny plats eller om deras ekonomiska förutsättningar ändras. Genom att anpassa marknadsföringen på ett målinriktat sätt till varje individ kommer effekten av era marknadsaktiviteter att bli betydligt större.

Genom att identifiera och agera utifrån de specifika behoven hos varje segment skapar ni en mer direkt och meningsfull koppling till era kunder. Dessutom ger det er möjlighet att noggrant överväga hur resultatet av era marknadsaktiviteter relaterar till varje målgrupp. På så sätt kan ni enkelt avgöra om det behövs justeringar för att optimera ert marknadsurval och maximera effektiviteten av era insatser.

Att marknadsföra på detta sätt ger er inte bara möjligheten att skräddarsy ert budskap för varje individ utan ger er även insikter för att finjustera er marknadsstrategi över tid. Detta resulterar i en mer kostnadseffektiv och målinriktad marknadsföring som ger tydliga och mätbara resultat.

Attrahera nya kunder genom smart segmentering

Segmentering eller marknadssegmentering är en kraftfull strategi som kan tillämpas både på befintliga och potentiella kunder. Genom att dra nytta av våra samarbetspartners får du möjligheten att snabbt identifiera potentialen i varje segment. En djupanalys blir särskilt effektiv när du har insikt i vilka av dina befintliga kunder som genererar lönsamhet och vilka segment de återfinns i. Vi assisterar dig med djupanalysen för att hitta och locka till dig nya lönsamma kunder.

Genom våra verktyg får du inte bara en förståelse för skillnaderna och drivkrafterna inom varje segment, utan även möjlighet att skräddarsy din kommunikation och erbjudanden i nykundsbearbetningen. Genom att nyttja våra tjänster inom analys och segmentering får du värdefull kundinsikt som bidrar till en djupare förståelse för köpbeteendet och preferenserna hos både befintliga kunder och presumtiva kunder. Denna insikt blir grundläggande för att anpassa och optimera ditt tillvägagångssätt, vilket i sin tur ökar din framgång i att locka och behålla nya kunder på ett mer målinriktat sätt.

Bitte kontaktieren Sie uns.

Fangen wir an.

Följande format erbjuds för annonsering

Inserate vergleichen

Vergleichen Sie