virtual reality

&

Augmented Reality

För fastighetsförsäljare

Upptäck en helt ny nivå av husjakt med Augmented Reality och Huset. Med Huset kan du se bostäder i 3D, överlagrade över din nuvarande plats. Genom att erbjuda kunderna möjligheten att placera 3D objektet, kan spekulanten visualisera möjligheterna som den nya fastigheten kan erbjuda. 

3dhus

Demo: Plan 1

OBS: Detta är en demo!
Besök hemsidan med en smartphone och visualisera objektet i din miljö.
Klicka på “AR Display” ikonen i högra hörnet, för att starta 3D mjukvaran.
Rikta sedan kameran mot öppen mark.
Du kan zooma in/ut och rotera objektet med fingrarna.
100% innebär = Verklig skala.

3D Objekt

Detta är ett 3D skannat objekt. 3D objektet erbjuder det mest ikoniska perspektivet när man undersöker en fastighet. Det finns ingen effektivare metod för att snabbt få en heltäckande förståelse för ett utrymme än att se fastigheten från ett tredje perspektiv.

Teleportiere es, Haus!

[fwduvp preset_id="skin_classic_dark_new" playlist_id="3D_visning" start_at_playlist="" start_at_video=""]

Teleport it, huset! är en tjänst av huset som gör det möjligt att teleportera hus och hem världen över.

I kombination med Augmented Reality och våran expertis är HUSET den första i världen att kommersialisera och erbjuda sina kunder tekniken Augmented Reality för fastighetsförsäljning av verkliga objekt i verklig skala.

Slutanvändare tillbringar i genomsnitt 11-18 minuter i en AR kampanjupplevelse

AR-upplevelser är 200% mer engagerande eftersom de ger dubbelt så mycket engagemang jämfört med tvådimensionella bilder.

48%

Av kunderna använder redan eller vill använda Augmented reality för att utvärdera nya produkter och tjänster

AR har en unik kommunikations
förmåga

Konsumenter som vill köpa en produkt vill i första hand veta om produkten kommer passa in i deras hem eller kontor.

Med AR kan kunderna visualisera möbler i sitt utrymme med anpassningar i realtid. Med hjälp av AR kan kunderna ta bättre och mer informerade köpbeslut, vilket innebär – mindre returer av varor, ökad nöjdhet, stark kundlojalitet och ökade intänkter.

71%

av konsumenterna säger att de skulle handla oftare om de fick använda Augmented Reality

Kunderna betalar mer för bekvämligheten

Så många som 40% av kunderna är villiga att betala mer för en produkt om de kan uppleva den genom Augmented Reality, eftersom AR ger e-handelskunder större förtroende för produkten och dess kvalitet innan de väljer att genomföra köpet.

40%

av konsumenterna säger att de är villiga att betala mer för en produkt som de kunde visualisera och anpassa i sin miljö i realtid.

Allt som behövs är en smartphone och internetuppkoppling.

HUSET använder den senaste tekniken inom Augmented Reality och konsumenter kan med enkelhet använda och visualisera AR-objekt i kundens egna miljö, direkt via en webbläsare. Nedladdning av en applikation är inte nödvändigt. Även äldre telefoner från 2017 stödjer vår Augmented Reality.

1.000.000.000 +

Över än 1 miljard människor kan använda HUSETs Augmented Reality tjänst.

Net-zero travel

Huset erbjuder enbart smarta och miljöanpassade lösningar.

Med digitala möten, digitala visningar och Augmented Reality har ni möjlighet att minska ert klimatavtrycket upp till flera ton koldioxid CO2 – för ett mer hållbart samhälle. Med våra high-end digitala tjänster, är det inte nödvändigt för köpare att fysiskt behöva besöka fastigheten eller butiken – för att uppleva fastigheten eller produkten. 

Go green3

För annonsörer

Demo: Konferensbord

OBS: Detta är en demo!
Besök hemsidan med en smartphone och visualisera objektet i din miljö.
Klicka på “AR Display” ikonen i högra hörnet, för att starta 3D mjukvaran.
Rikta sedan kameran mot öppen mark.
Du kan zooma in/ut och rotera objektet med fingrarna.
100% innebär = Verklig skala.

För annonsering

Marknadsför dina produkter med Huset. Presentera dina produkter i den verkliga världen som kunden befinner sig i med hjälp av Augmented Reality. Kunder kan se och visualisera dina produkter direkt i sin omgivning – genom att skanna en QR kod eller via en länk. Denna tjänstet vänder sig till företag som vill skapa reklamkampanjer och sälja fysiska produkter helt digitalt. Våran Augmented Reality kan användas vart som helst i världen med endast en smartphone (Iphone & Android)

Online Visningsbutik

[fwduvp preset_id="skin_classic_dark_new" playlist_id="Visningsbutik" start_at_playlist="" start_at_video=""]

Med våran digitala, interaktiva visningsbutik har dina kunder möjlighet att besöka eran lokal helt digitalt. Utöver besöket kan kunden visualisera produkterna online och läsa mer om de produkter man är nyfiken på – precis som i en vanlig visningsbutik. Med våra integrationer är det även möjligt att koppla visningsbutiken med eran webbshop och Augmented Reality – som gör det möjligt för kunden att placera era objekt i kundens egna miljö. 
Med mätbar data kan ni visualisera all analysdata med lättförståeliga diagram. Studera trafiken och dess källor och optimera dina marknadsföringsinsatser med lätthet.

Inserate vergleichen

Vergleichen Sie