Privata fastigheter

Virtuell 3D-visning

Vi skapar eller omvandlar en verklig miljö till ett virtuellt interaktivt 3D-objekt, som finns tillgänglig på nätet eller offline. Tjänsten Virtuell 3D-Visning gör det möjligt för potentiella kunder att besöka objektet och lägga bud på fastigheten – helt utan att fysiskt behöva besöka fastigheten för att få en uppfattning om objektet. 

Virtuell  3D-visning är ett nytt koncept inom fastighetsbranschen som ämnar till att skapa ny kommunikationskanal mellan köpare och säljare.
I den virtuella 3D-miljön kan potentiella köpare gå runt och uppleva fastigheten för  att skaffa sig en bättre uppfattning om fastigheten och dess karaktär. Med vår egen utvecklade Augmented Reality tjänst, kan era kunder även visualisera produkter i dess egna miljö. 

Tillgänglighet

Våra Virtuella 3D-visningar är tillgängliga 24/7 alla dagar om året. Huset arbetar kontinuerligt för att garantera 99.99% uptime för alla våra tjänster.

Lägre kostnader med digitala visningar

 

Vanligtvis besöker klienter flera fastigheter innan de bestämmer sig för det de söker efter. Detta kräver mycket tid för både dig och dina klienter och även resurser från din sida då det kräver flertal visningar innan du hittar rätt köpare.

VR-Headset - Redo

Alla våra objekt är VR-headset anpassade och är redo att användas när som. Med ett VR-headset kan kunden uppleva fastighet i den uppslukande tredimensionellt 3D-världen. Vid behov kan vi även erbjuda uthyrning av VR utrusning. 

Egen branding

Med egen branding kan du framhäva ditt varumärke utan någon som helst anknytning till Huset. Vi sköter det tekniska och ger er en färdig produkt enligt önskemål. 

Privata visningar

Huset kan erbjuda privata visningar med flertal säkerhetsåtgärder för att förhindra obehörig tillgång. Objekten finnas på Huset.se men är i sig inte tillgänglig för allmänheten. Mäklaren får säkerhetskoder utav oss som i sin tur skickas vidare till kunden.

Taking the real estate industry to the next level

3D-Visningar i världsklass

Vi kompromissar inte med kvalitén eller funktioner. Huset har som målsättning att alltid producera objekt i världsklass med nya försäljningsmetoder och med den senaste tekniken på marknaden. 

Drönar bilder

Vår personal är utbildade drönar-piloter och innehar en licens från transportsstyrelsen för att kunna fotografera ditt objekt med en drönare. All personal som utför drönar fotografering följer noga SOMGs säkerhetsåtgärder för att säkerställa en säker och riskfri flygning i ditt område.

Nöjda kunder betalar mer

Välinformerade kunder känner sig mer nöjda. När all information om ett objekt finns lätt tillgängligt för potentiella köpare på nätet, kan kunderna ta bättre och mer informerade köpbeslut. En spekulant som känner sig välinformerade och trygg är ofta villig att betala mer för fastigheten.

Personlig virtuell 3D-visning

Det är möjligt att bjuda in potentiella kunder till en egen personlig visning  tillsammans med mäklaren. Kunden och mäklaren har möjliget att se och höra varandra direkt från webbläsaren där mäklaren kan navigera runt och visa kunden objektet och därmed besvara eventuella frågor helt online. 

Vårt fokus

Ända sedan Huset startade har fokus varit att ha en väl fungerande och genomarbetad metod för att hjälpa kunderna att sälja sina fastigheter med ett lyckat resultat. Vi innoverar och skapar nya digitala verktyg samt marknadsföringskanaler – för att ge våra kunder bäst betalt för sina fastigheter. 

Bästa förutsättningar

Det är väldigt viktigt för att du som mäklare ska känna dig trygg med att vi skapar de bästa förutsättningarna för att din försäljning ska bli riktigt lyckad.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är flexibla och tillmötesgående i kundens alla önskemål och försöker alltid att hitta en lösning om det skulle uppstå ett problem. 

cropped-Logo_huset_triangle_genomskinlig-1.png

Bli samarbetspartner

Våra erfarna och branschkunniga medarbetare ger stöd på ett tillförlitligt och snabbt tillvägagångssätt. De tillhandahåller pragmatiska och övertygande standardlösningar eller optimerade, anpassade koncept beroende på behov. Våra flexibla och processrelaterade metoder kan anpassas till storleken och komplexiteten i ett projekt, där vi stödjer våra kunder på ett heltäckande och effektivt sätt. När ni samarbetar med oss, jobbar du med ett team som brinner för att du ska göra din bästa affär. 

När nyfikna spekulanter har möjlighet att titta på objekten på nätet – är de mindre benägna att slösa eran tid med oseriösa frågor. Med digitala visningar får du som mäklare/fastighetsägare mer tid över för de mer seriösa kunderna.

Huset har som mål att skapa goda kundrelationer med våra samarbetspartners och vårt mål är att ge er de verktygen ni behöver – för att lyckas i den fjärde industriella revolutionen 4.0 inom fastighetsbranschen! 

Vår affärside

Vårt mål är att ge dig avlastning i vardagen så att ni istället kan fokusera på den egna verksamheten och fortsätta göra affärer. 

Skräddarsydd marknadsföring

Ibland kan det hända att ni inte önskar hänvisa era kunder till Huset men vill däremot dra nytta av våra tjänster och kompetens. Huset tillämpar INTE någon one models fits all. Huset erbjuder kompletta helhetslösningar och våra tjänster är alltid anpassade efter ert behov.

Marknadsföringskanaler

Designa och producera magasin.
Professionell Virtuell 3D-Visning.
Marknadsföring på nätet.
Direktmarknadsföring i fysiskt format med möjlighet till demografisk segmentering & geografisk segmentering.

Gratis för alla våra kunder: Professionell hemsida med implementerad 3D-teknik.

 

FLER POTENTIELLA KÖPARE

Med hjälp av våra experter inom marknadsföring kan Huset nå fler potentiella kunder även utomlands. 

Med våra marknadsföringsknep och noggrant utvalda personal – kan utländska köpare besöka den virtuella fastigheten – utan att fysiskt behöva resa till objektet. 

Nå fler köpare genom att låta vår personal översätta objektbeskrivningen och text till ett annat språk. Huset kan med gläde erbjuda objekt i följande språk:

Engelska
Finska
Danska
Holländska
Franska
Tyska

Miljöanpassade tjänster

Digitala möten minskar klimatavtrycket upp till flera ton koldioxid CO2e. Med digitala möten & visningar – behöver köparen inte fysiskt besöka objektet. Huset erbjuder enbart smarta och miljöanpassade lösningar. 

Time is Money

Spar tid och sänk personal kostnaderna. Med digitala visningar slipper ha fysiska visningar av objekt med oseriösa köpare och med hjälp av våran tjänst “personlig virtuell 3D-visning” – kan ni  alltid hålla personliga visningar/möten helt digitalt när som helst vart som helst i världen. 

Meet our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Kathleen Grant
Funder
Kathleen Grant
Funder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Keith Bailey
CEO
Keith Bailey
CEO
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Danielle Murray
Manager
Danielle Murray
Manager
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Thomas Stevens
Manager
Thomas Stevens
Manager
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.

Compare listings

Compare