Privata fastigheter

Skräddarsydda reklamkampanjer

Vi skapar nya marknadsföringskanaler och marknadsför ditt objekt med nya försäljningsmetoder. Vi avlastar ert arbete och sköter det tekniska och marknadsföringen – så att ni får mer tid över för att skapa en god kundrelation med era kunder.

När du anlitar oss får du tillgång till vårt interna marknadsföringsteam. Tillsammans med dig definierar vi vilka initiativ som skapar mervärde, vad som skiljer ditt objekt från andra och hur vi på bästa sätt gör ditt fastighetsobjekt synlig på den svenska och europeiska marknaden. 

Huset tar fram skräddarsydda marknadsföringsplaner anpassade efter just dina förutästtningar med målet att snabbt och effektivt locka köpare till just ditt fastighetsobjekt. Huset ger dig professionella råd om hur du bäst når din målgrupp och hur du får ut det mesta av din budget. Vi erbjuder direktmarknadsföring i digitalt format och i fysiskt format med möjlighet till demografisk segmentering & geografisk segmentering.

Miljövänliga tjänster

Med digitala möten har ni möjlighet att minska ert klimatavtrycket upp till flera ton koldioxid CO2e. Med digitala möten och visningar – behöver köparen inte fysiskt besöka objektet. Huset erbjuder enbart smarta och miljöanpassade lösningar – för en hållbar utveckling.

Virtuell 3D-visning

Ultimate Video Player playlist with id Hus visning does not exist!

Kontakta oss för en demo. 

Vi skapar eller omvandlar en verklig miljö till ett virtuellt interaktivt 3D-objekt, som finns tillgänglig på nätet eller offline. Tjänsten Virtuell 3D-Visning gör det möjligt för potentiella kunder att besöka objektet och lägga bud på fastigheten – helt utan att fysiskt behöva besöka fastigheten för att få en uppfattning om objektet. 

Virtuell 3D-visning är ett nytt koncept inom fastighetsbranschen som ämnar till att skapa ny kommunikationskanal mellan köpare och säljare. I den virtuella 3D-miljön kan potentiella köpare gå runt och uppleva fastigheten för  att skaffa sig en bättre uppfattning om fastigheten och dess karaktär. 

Lägre Kostnader med digitala visningar

Vanligtvis besöker spekulanten flera fastigheter innan de bestämmer sig. Med unika och professionella försäljningsknep sticker våra kunder ut bland mängden. 

Personliga video inspelningar med personliga hälsningar, kombinerat med personlig virtuell visning och lättillgänglig information – erbjuder ni era kunder kundtjänst i världsklass som är tillgänglig dygnet runt året om. Ni spar både tid och pengar – genom att minimera antal visningsförfrågningar, faktafrågor och eliminerar oseriösa spekulanter.

Tillgänglighet

Våra Virtuella 3D-visningar är tillgängliga 24/7 alla dagar om året. Huset arbetar kontinuerligt för att garantera 99.99% uptime för alla våra tjänster. Våra tjänster stödjer alla smartelefoner och är VR-Headset ready.

checking-the-news-on-the-internet-2021-08-26-20-15-55-utc

FLER POTENTIELLA KÖPARE

Nå fler köpare genom att låta våra översättare översätta objektbeskrivningen till olika språk och med hjälp av våra experter kan Huset nå fler potentiella kunder även utomlands. Med våra marknadsföringsknep, kan utländska spekulanter besöka ditt objekt helt digitalt – utan att fysiskt behöva resa till objektet. 

Vi erbjuder för närvarande följande språk: Engelska, Finska, Danska, Holländska, Franska och Tyska. 

[html5_video id=18924]
Huset_logo_genomskinlig_vit

Bli samarbetspartner

Huset är en kommunikationsbyrå med mångårig erfarenhet och expertis att leverera kreativ och konverterande kommunikation, marknadsföring och revolutionerande tekniska lösningar. Våra erfarna och branschkunniga medarbetare ger stöd på ett tillförlitligt och snabbt tillvägagångssätt.

Vi tillhandahåller pragmatiska och övertygande standardlösningar eller optimerade, anpassade koncept beroende på behov. Våra flexibla och processrelaterade metoder kan anpassas till storleken och komplexiteten i ett projekt, där vi stödjer våra kunder på ett heltäckande och effektivt sätt. Huset skräddarsyr och anpassar reklamkampanjen efter ert behov och vårt primära fokus är att marknadsföra fastighetsobjektet med nya försäljningsmetoder på flera olika marknadsföringskanaler – för ett lyckat resultat!

Huset erbjuder exklusiva tjänster som möjliggör för säljare att påverka sin bostadsaffär och tjänster som ger mäklare, fastighetsägare och företag som arbetar med fastighetsmäkleriverksamhet eller fastighetsrådgivning möjlighet att stärka sitt varumärke.

Huset har som mål att skapa goda kundrelationer med våra samarbetspartners och vårt mål är att ge er de verktygen ni behöver – för att lyckas i den fjärde industriella revolutionen 4.0 inom fastighetsbranschen!

Vår affärside

Vårt mål är att ge dig avlastning i vardagen så att ni istället kan fokusera på den egna verksamheten och fortsätta göra affärer. 

Flexibla tjänster

Ibland kan det hända att ni inte önskar hänvisa era kunder till Huset men vill däremot dra nytta av våra tjänster och kompetens. Huset tillämpar INTE någon one models fits all – vi erbjuder kompletta helhetslösningar och våra tjänster är alltid anpassade efter ert behov.

Marknadsföringskanaler

Magasin – formgivning och produktion.
Professionell Virtuell 3D-Visning.

Marknadsföring på nätet.

Marknadsföring på fysiska produkter som säljs vidare till konsumenter.

Direktmarknadsföring i fysiskt format med möjlighet till demografisk segmentering & geografisk segmentering.

VR-Headset - Redo

Alla våra objekt är VR-headset anpassade och är redo att användas när som. Med ett VR-headset kan kunden uppleva fastigheten i den uppslukande tredimensionellt 3D-världen. Vid behov kan vi även erbjuda uthyrning av VR utrusning. 

Egen branding

Med egen branding kan du framhäva ditt varumärke utan någon som helst anknytning till Huset. Vi sköter det tekniska och ger er en färdig produkt enligt önskemål. 

Personlig virtuell 3D-visning

Med våran personliga virtuella 3D-visning är det möjligt att bjuda in spekulanter till en digital visning. Ni skickar en länk till kunden som i sin tur ansluter sig till den virtuella 3D-visningen med antingen sin telefon, padda eller dator. 

En videosession startas och ni har möjliget att se och höra varandra direkt från webbläsaren. Ni har även möjlighet att navigera runt tillsammans med kunden i realtid och därmed besvara eventuella frågor – helt digitalt.

Vårt fokus

Ända sedan Huset startade har fokus varit att ha en väl fungerande och genomarbetad metod för att hjälpa kunderna att sälja sina fastigheter med ett lyckat resultat. Vi innoverar och skapar nya digitala verktyg samt marknadsföringskanaler – för att ge våra kunder bäst betalt för sina fastigheter. 

Bästa förutsättningar

Det är väldigt viktigt för att du som mäklare ska känna dig trygg med att vi skapar de bästa förutsättningarna för att din försäljning ska bli riktigt lyckad. Vi har lång erfarenhet av marknadsföring inom fastighetsbranschen. Huset och våra medarbetare är alltid uppdaterade om den senaste lösningarna inom marknadsföring och vad som ger bästa läge och högsta synlighet för ditt fastighetsobjekt.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är flexibla och tillmötesgående i kundens alla önskemål och försöker alltid att hitta en lösning om det skulle uppstå ett problem.

Privata visningar

Erbjud privata visningar med personligkod. Objektet hostas på Huset.se men är i sig inte tillgänglig för allmänheten. Ni får säkerhetskoder utav oss som i sin tur skickas vidare till utvalda kunder.

Kontakta oss för en demo

3D-Visningar i världsklass

Vi kompromissar inte med kvalitén eller funktioner. Huset har som målsättning att alltid producera objekt i världsklass med nya försäljningsmetoder och med den senaste tekniken på marknaden. 

licensierad musik

Med licensierad musik kan ni erbjuda era kunder en oförglömlig och harmonisk upplevelse. Vi erbjuder allt från klassisk till blues och film musik. 

Drönar bilder

Vår personal är utbildade drönar-piloter och innehar drönar licens – för en säker flygtur och för att kunna fotografera objekt i hela landet. All vår personal som flyger våra drönare följer noga HUSETS säkerhetsåtgärder för att säkerställa en säker och riskfri flygning i ditt område.

Nöjda kunder betalar mer

Välinformerade kunder känner sig mer nöjda. När all information om ett objekt finns lätt tillgängligt för potentiella köpare på nätet, kan kunderna ta bättre och mer informerade köpbeslut. En spekulant som känner sig välinformerade och trygg är ofta villig att betala mer för fastigheten.

Time is Money

Spar tid och sänk personal kostnaderna. Med digitala visningar slipper ni ha fysiska visningar av objekt med oseriösa spekulanter. Med hjälp av våran tjänst Personlig Virtuell 3D-Visning – kan ni erbjuda era kunder personliga visningar/möten helt digitalt, när som helst, vart som helst i världen med ett knapp tryck. Vi tillhandahåller utrustningen och utbildar  eran personal.

Förstå dina kunder bättre

Visualisera all analysdata med lättförståeliga diagram. Studera trafiken och dess källor och optimera dina marknadsföringsinsatser med lätthet. Analysera dina kunder och få en bättre förståelse för vilka de är. Se enkelt vilka geografiska regioner dina besökare kommer ifrån och mycket mer. 

Vad hände sen?

Erbjud dina kunder exklusiva och personliga gåvor efter en genomförd affär. Huset hjälper er hela vägen – från idé till färdig produkt!

Meet our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Kathleen Grant
Funder
Kathleen Grant
Funder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Keith Bailey
CEO
Keith Bailey
CEO
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Danielle Murray
Manager
Danielle Murray
Manager
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Thomas Stevens
Manager
Thomas Stevens
Manager
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.

Compare listings

Compare