Taking the real estate industry to the next level

Partnerskap
På Huset har vi som högsta prioritet att se till att våra kunder känner sig trygga och informerade i varje steg av markandsföringsprocessen. Vi erbjuder personlig service under hela processen. Då vi endast hanterar prestigefastigheter är vi inte tyngda av att ha ett stort antal mindre tidskrävande objekt, utan vi kan tillhandahålla den höga servicenivå som våra kunder förväntar sig och som krävs för ett lyckat slutresultat.​
Bygger nästa utveckling av digitala fastigheter
Huset arbetar kontinuerligt för att utveckla världens mest innovativa och klimatsmarta tjänster inom fastighetsbranschen. ​Våra kunder kommer alltid hitta nya tjänster hos oss och vår vision är att vi ska vara ett ledande företag på den svenska och europeiska marknaden inom fastighetsförsäljning.
Finansiell Framgång
Varje kund och fastighet ges den individuella uppmärksamhet som krävs för att uppnå optimala resultat, med noggrant skräddarsydda försäljningskampanjer som bygger på varje fastighets unika attribut och varje säljares specifika behov.
Unika Affärsmodeller
För framångsrika affärer - kommer Huset endast erbjuda skräddarsydda, unika och lättillgänliga lösningar.
Mätbara Data
Kontinuerliga återrapporteringar med relevant och lättförståelig data.
Idag och Framtiden
Vi går bortom 2D-bilder och in i uppslukande upplevelser som virtuell verklighet & augmented reality, vilket bidrar till att skapa nästa utveckling av fastighetsteknik.
Egen Branding
Med egen branding kan du framhäva ditt varumärke utan någon som helst anknytning till Huset. Vi sköter det tekniska och ger er en färdig produkt enligt önskemål.
Nöjda Kunder
Varför inte erbjuda dina kunder en exklusiv och personlig gåva vid en framgångsrik försäljning?
Miljövänliga Tjänster
Med digitala möten har ni möjlighet att minska ert klimatavtrycket upp till flera ton koldioxid CO2e. Med digitala möten och visningar – behöver köparen inte fysiskt besöka objektet.
Huset_logo_genomskinlig

Huset är en kommunikationsbyrå med mångårig erfarenhet och expertis att leverera kreativ och konverterande kommunikation, marknadsföring och revolutionerande tekniska lösningar. Våra erfarna och branschkunniga medarbetare ger stöd på ett tillförlitligt och snabbt tillvägagångssätt.

Vi tillhandahåller pragmatiska och övertygande standardlösningar eller optimerade, anpassade koncept beroende på behov. Våra flexibla och processrelaterade metoder kan anpassas till storleken och komplexiteten i ett projekt, där vi stödjer våra kunder på ett heltäckande och effektivt sätt. Huset skräddarsyr och anpassar reklamkampanjen efter ert behov och vårt primära fokus är att marknadsföra fastighetsobjektet med nya försäljningsmetoder på flera olika marknadsföringskanaler – för ett lyckat resultat!

Huset erbjuder exklusiva tjänster som möjliggör för säljare att påverka sin bostadsaffär och tjänster som ger mäklare, fastighetsägare och företag som arbetar med fastighetsmäkleriverksamhet/fastighetsrådgivning möjlighet att stärka sitt varumärke.

Huset har som mål att skapa goda kundrelationer med våra samarbetspartners och vårt mål är att ge er de verktygen ni behöver – för att lyckas i den fjärde industriella revolutionen 4.0 inom fastighetsbranschen!

Välkommen in till den fjärde industriella revolutionen 4.0 inom

Fastighetsbranschen

Läs mer
privata_fastigheter3
Läs mer

Read From Our Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Some Useful Links for You to Get Started

It seems like you’re running a default WordPress website. Here are a few useful links to get you...
Continue reading

Skills That You Can Learn In The Real Estate Market

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec...
Continue reading

Skills That You Can Learn In The Real Estate Market

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec...
Continue reading

Learn The Truth About Real Estate Industry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec...
Continue reading

Compare listings

Compare