om Augmented Reality

Om Augmented Reality

Upptäck en helt ny nivå av husjakt med Augmented Reality och Huset för fastigheter. Med Huset kan du se bostäder i 3D, överlagrade över din nuvarande plats. Detta gör att du kan få en verklig uppfattning om storlek och layout av en fastighet, samt dess läge i förhållande till närliggande landmärken.

Dessutom kan du använda Husets tjänster för att titta på hem från vilken plats som helst i världen, oavsett om du är hemma eller på semester. Så om du funderar på att köpa ett andra hem i ett annat land kan du kolla in fastigheter utan ens att behöva sätta foten där.

zero emission travel

Med digitala möten, digitala visningar och Augmented Reality har ni möjlighet att minska ert klimatavtrycket upp till flera ton koldioxid CO2e – för ett mer hållbart samhälle. Med våra high end digitala tjänster, är det inte nödvändigt för spekulanter att fysiskt behöva besöka objektet – eftersom våra visningar erbjuder mer detaljerad information än vid ett personligt besök. Med 24/7 tillgänglighet, kan kunden besöka och analysera fastigheten i lugn och ro – utan någon som helst begränsning – något som skulle vara omöjligt vid ett personligt besök. 

Med Augmented Reality – behöver spekulanter inte fysiskt besöka fastigheten, för att titta på och få en bättre förståelse för fastighetens verkliga storlek. Men våra tjänster kan kunden med enbart ett knapptryck direkt via webbläsaren, placera och visualisera fastigheten i sin egna miljö i ordinarie skala 1:1 – Det kallar vi Zero emission travel.

Huset erbjuder enbart smarta och miljöanpassade lösningar – för en hållbar utveckling.

Augmented Reality

för annonsörer

Demo: Plan 1

OBS: Detta är en produkt demo!
Besök hemsidan med en smartphone och visualisera objektet i din miljö.
Klicka på “AR Display” ikonen i högra hörnet, för att starta 3D mjukvaran.
Rikta sedan kameran mot öppen mark.
Du kan zooma in/ut och rotera objektet med fingrarna.
100% innebär = Verklig skala.

Augmented Reality for ads

Det har aldrig tidigare varit enklare att implementera och använda Augmented Reality vid reklamkampanjer. Med Husets helhetslösningar inom Augmented Reality kan ni med enkelhet implementera och erbjuda era kunder möjligheten att kunna visualisera och placering eran produkt i kundens egna miljö. 

Tjänsten kan användas vart som helst i världen med hjälp av en webbläsare och enbart internet uppkoppling samt en smarphone som har minst 3GB ram minne och rätt version av IOS eller Android operativ system som stödjer AR tekniken. De flesta telefoner från 2017+ stödjer AR-tekniken. 

Augmented Reality

för fastighetsförsäljare

Demo: Plan 1

OBS: Detta är en demo!
Besök hemsidan med en smartphone och visualisera objektet i din miljö.
Klicka på “AR Display” ikonen i högra hörnet, för att starta 3D mjukvaran.
Rikta sedan kameran mot öppen mark.
Du kan zooma in/ut och rotera objektet med fingrarna.
100% innebär = Verklig skala.

Teleport It, Huset!

Teleport it, huset! är en tjänst av huset som gör det möjligt att teleportera hus och hem världen över.

Tillsammans med Augmented Reality och våran expertis är HUSET den första i världen att erbjuda Augmented Reality för fastighetsförsäljning av verkliga objekt.

Kunden kan placera och visualisera ert fastighetsobjekt i den verkliga världen som kunden befinner sig i
(med 1:1 skala) – direkt i sin omgivning med ett knapptryck, direkt i webbläsaren. 

Notera att fastighetsobjekten är 3D-skannade av våra professionella medarbetare – och är EJ ett 3D-renderad objekt. 

Compare listings

Compare