Augmented Reality

Om Augmented Reality

Det har aldrig varit enklare än idag att implementera och använda Augmented Reality. Vår Augmented Reality tjänst har utvecklats för enkel och snabb implementering i våra reklamkampanjer. Tjänsten kan användas vart som helst i världen med enbart en smartphone och en webbläsare.

Dina kunder behöver inte ladda hem någon applikation utan, ser dina produkter direkt på eran hemsida. Våran Augmented Reality teknik stödjer även äldre telefoner från 2016.

Miljövänliga tjänster

Med Augmented Reality har ni möjlighet att minska ert klimatavtrycket och ni bidrar till ett bättre och mer hållbart samhälle. Med Augmented Reality – behöver kunden inte fysiskt besöka er för att titta på objektet – utan kan med ett knapptryck placera och visualisera objektet i sin egna miljö.

Huset_logo_genomskinlig_vit

Bli samarbetspartner

Huset är ett IT-bolag och en kommunikationsbyrå med mångårig erfarenhet och expertis att leverera kreativ och konverterande kommunikation, marknadsföring och revolutionerande tekniska lösningar. Våra erfarna och branschkunniga medarbetare ger stöd på ett tillförlitligt och snabbt tillvägagångssätt.

Vi tillhandahåller pragmatiska och övertygande standardlösningar eller optimerade, anpassade koncept beroende på behov. Våra flexibla och processrelaterade metoder kan anpassas till storleken och komplexiteten i ett projekt, där vi stödjer våra kunder på ett heltäckande och effektivt sätt. Huset skräddarsyr och anpassar reklamkampanjen efter ert behov och vårt primära fokus är att marknadsföra fastighetsobjektet med nya försäljningsmetoder på flera olika marknadsföringskanaler – för ett lyckat resultat!

 

Virtuell 3D-visning

  • Huset erbjuder Svenska företag möjligeten att presentera sina produkter vare sig en vas, kyl, fotölj, skrivbord, soffa, säng, fordon, maskin eller lastbil i den verkliga världen som kunden befinner sig i. Kunder kan se dina produkter direkt i sin omgivning med ett knapptryck direkt från din hemsida eller via andra kanaler.
  • Du kan integrera våran tjänst på eran hemsida på mindre än 5 minuter.
  • Vi erbjuder bland annat obegränsat antal visningar/nedlaggningar av dina 3D produkter.

Lägre Kostnader med digitala visningar

48% Av kunderna använder redan eller vill använda Augmented reality för att utvärdera nya produkter och tjänster

71% av konsumenterna säger att de skulle handla oftare om de fick använda Augmented RealityAR har den unika förmågan att kommunicera detaljer om utseendet och känslan av en produkt som traditionella foton inte kan matcha.Konsumenter som vill köpa en produkt vill i första hand veta om produkten kommer att passa deras behov. För möbler betyder det att anpassa en produkt för att matcha befintlig inredning. Med AR kan kunderna visualisera möbler i sitt utrymme med anpassningar i realtid.Med AR är kunderna bättre i stånd att fatta säkra köpbeslut, vilket innebär mindre returer av produkter, ökad nöjdhet, stark kundlojalitet och ökade intäkter.

 

Kunderna betalar mer för bekvämligheten

Så många som 40% av kunderna är villiga att betala mer för en produkt om de kan uppleva den genom Augmented Reality, eftersom AR ger e-handelskunder större förtroende för produkten/tjänsten och dess kvalitet innan de väljer att köpa produkten eller tjänsten.

checking-the-news-on-the-internet-2021-08-26-20-15-55-utc

FLER POTENTIELLA KÖPARE

40%av konsumenterna säger att de är villiga att betala mer för en produkt som de kunde visualisera och anpassa i sin miljö i realtid.

Egen branding

Med egen branding kan du framhäva ditt varumärke utan någon som helst anknytning till Huset. Vi sköter det tekniska och ger er en färdig produkt enligt önskemål.

Personlig virtuell 3D-visning

Med våran personliga virtuella 3D-visning är det möjligt att bjuda in spekulanter till en digital visning i realtid. Ni skickar en länk till kunden som i sin tur ansluter sig till den virtuella 3D-visningen med antingen sin telefon, padda eller dator. 

En videosession startas och ni har möjliget att se och höra varandra direkt från webbläsaren. Ni har även möjlighet att navigera runt tillsammans med kunden i realtid och därmed besvara eventuella frågor – helt digitalt.

Vårt fokus

Ända sedan Huset startade har fokus varit att ha en väl fungerande och genomarbetad metod för att hjälpa kunderna att sälja sina fastigheter med ett lyckat resultat. Vi innoverar och skapar nya digitala verktyg samt marknadsföringskanaler – för att ge våra kunder bäst betalt för sina fastigheter. 

Bästa förutsättningar

Det är väldigt viktigt för att du som mäklare ska känna dig trygg med att vi skapar de bästa förutsättningarna för att din försäljning ska bli riktigt lyckad. Vi har lång erfarenhet av marknadsföring inom fastighetsbranschen. Huset och våra medarbetare är alltid uppdaterade om den senaste lösningarna inom marknadsföring och vad som ger bästa läge och högsta synlighet för ditt fastighetsobjekt.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är flexibla och tillmötesgående i kundens alla önskemål och försöker alltid att hitta en lösning om det skulle uppstå ett problem.

Privata visningar

Erbjud privata visningar med personligkod. Objektet hostas på Huset.se men är i sig inte tillgänglig för allmänheten. Ni får säkerhetskoder utav oss som i sin tur skickas vidare till utvalda kunder.

3D-Visningar i världsklass

Vi kompromissar inte med kvalitén eller funktioner. Huset har som målsättning att alltid producera objekt i världsklass med nya försäljningsmetoder och med den senaste tekniken på marknaden. Med våran expertis kan ni erbjuda era kunder världens bästa digitala visningar med 60+ megapixel 360° bilder.

licensierad musik

Med licensierad musik kan ni erbjuda era kunder en oförglömlig och harmonisk upplevelse. Vi erbjuder allt från klassisk till blues och film musik.

Drönar bilder

Vår personal är utbildade drönar-piloter och innehar drönar licens – för en säker flygtur och för att kunna fotografera objekt i hela landet. All vår personal som flyger våra drönare följer noga HUSETS säkerhetsåtgärder för att säkerställa en säker och riskfri flygning i ditt område.

Nöjda kunder betalar mer

Välinformerade kunder känner sig mer nöjda. När all information om ett objekt finns lätt tillgängligt för potentiella köpare på nätet, kan kunderna ta bättre och mer informerade köpbeslut. En spekulant som känner sig välinformerade och trygg är ofta villig att betala mer för fastigheten.

Time is Money

Spar tid och sänk personal kostnaderna. Med digitala visningar slipper ni ha fysiska visningar av objekt med oseriösa spekulanter. Med hjälp av våran tjänst Personlig Virtuell 3D-Visning – kan ni erbjuda era kunder personliga visningar/möten helt digitalt, när som helst, vart som helst i världen med ett knapp tryck. Vi tillhandahåller utrustningen och utbildar eran personal.

Förstå dina kunder bättre

Visualisera all analysdata med lättförståeliga diagram. Studera trafiken och dess källor och optimera dina marknadsföringsinsatser med lätthet. Analysera dina kunder och få en bättre förståelse för vilka de är. Se med enkelhet vilka geografiska regioner dina besökare kommer ifrån och mycket mer. 

Planritning

Huset har möjlighet att skapa planritningar med eller utan möbler.
Planritningen är en viktig del i köpet av en fastighet. Planritningen är tänkt att ge era kunder en bättre förståelse för hur fastighetens utrymmen hänger ihop, och vilka möjligheter en fastighet erbjuder. 

Professionella Presentationer

Med vår utrustning och exptertis kan vi utbilda er personal så att ni kan erbjuda era kunder exklusiva, professionella och uppslukande presentationer.

Vad hände sen?

Erbjud dina kunder exklusiva och personliga gåvor efter en genomförd affär. Huset hjälper er hela vägen – från idé till färdig produkt!

Meet our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Kathleen Grant
Funder
Kathleen Grant
Funder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Keith Bailey
CEO
Keith Bailey
CEO
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Danielle Murray
Manager
Danielle Murray
Manager
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Thomas Stevens
Manager
Thomas Stevens
Manager
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
READY TO GET STARTED?

Compare listings

Compare